Create visual impact
from the anvil till the digital world.
Letterlijk van het aambeeld naar pixels. SDK ontwikkelt nieuwe technologieën van hybride oplossingen voor de non-road industrie.
Deze ontwikkeling begon bij het realiseren van een generator set die zowel op diesel als elektrisch kan draaien. SDK Diesel Support dekt niet meer de volledige lading van het bedrijf. SDK Engineering wordt de nieuwe bedrijfsnaam voor de ontwikkelingstak.
Samen met de communicatieafdeling hebben we hiervoor een nieuwe huisstijl ontwikkeld. Die wordt niet alleen doorgevoerd in de media maar ook in de producten die ze ontwikkelen. Waar we begonnen met het metaalbewerken, lassen van de generator omkasting wordt de doorvoering van de huisstijl naar de Driver Display ook aan SLOB Design toevertrouwd. Met succes hebben we het User Interface van de nieuwe Driver Displays gebouwd. Door de complexe en hoeveelheid informatie die verwerkt moet worden was dit een behoorlijke uitdaging, samen met Steven de Kam hebben we deze complexe informatie weten te vertalen naar een overzichtelijk scherm.